LIMO

Recentebeoordeling


3 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Limo. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 17:48 Dezastru
28 dec 2023 om 13:52 Eten na 1,5 uur. Koud en zompig. Gebeld hoe nu. Antwoord: weet ik niet, baas belt u wel. Niets gehoord. Zelf iets gemaakt 1.15 uur later: bezorger met nieuwe bestelling. geweigerd. Toezegging geld terug. Inmiddels bericht dat ze niets terugstorten.
16 dec 2023 om 0:53 Eten was wel optijd maar mijn bestelling was fout mijn cheesecake was water geworden.
31 jul 2023 om 18:59 De bezorgtijd zou max 55 min zijn, krijg na anderhalf uur bericht dat het nóg een half uur gaat duren ! Eten op 3* gezet , want nog niet ontvangen en kan daardoor nog niet oordelen, maar dit vind ik echt belachelijk ! Nooit meer Limo !
22 jun 2023 om 19:07 Voor war je betaald aan wat je krijgt was dit echt een enorme tegenvaller. De vorige keer kregen we lekker eten nu was het bakje kleiner en voor minder als de helft gevuld. Erg jammer zal niet nog eens bestellen
7 mei 2023 om 19:46 Ik kreeg na 2 uur een mail voor deze review en heb de bestelling nog niet eens ontvangen. Extra bezorger lijkt me een strak plan want dit is belachelijk.
1 apr 2023 om 18:25 Levertijd duurde langer dan aangegeven. Moest langs meerdere adressen en stond ook nog een kwartier voor de brug. Eten was koud toen het aan kwam.
4 mrt 2023 om 21:02 eten kwam 3 kwartier te laat, bezorger bood wel zijn excuses aan maar ons eten was helaas al volledig afgekoeld. Zonde van het geld aangezien het best wel prijzig was.
25 feb 2023 om 22:27 Goede en persoonlijke service, het duurde even maar het was het wachten waard. Heerlijke hamburgers om vrolijk van te worden, een echte aanrader. Het was lang geleden dat een hamburger zo smaakte.
10 feb 2023 om 23:13 broodje hamburger was echt lekker helaas in plaats van 2 mayo kreeg ik 2 curry en in plaats van friet kreeg ik krulfriet maar al met al toch lekker gegeten
27 jan 2023 om 18:52 Bestelling was niet compleet (drinken zat er niet bij), eten was helaas lauw, op de burger die ik heb besteld zaten geen onion rings, en we hebben 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Het eten was qua smaak best goed.
19 jan 2023 om 22:05 Hamburgers:Taai droog vlees, koud, frieten smaakten naar olie, augurken die ik mocht zoeken, plat stuk sla en tomaat en een stukje kaas zo dun als papier. Algemeen raar smaakje. 2 hamburgers besteld voor 40€, was het geld NIET waard. Bah